<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
GUCH

Instagramtakeover på GUCH’ instagram

Skrevet mandag d. 14. januar 2019

takeover

Hvis du har lyst til at vise din hverdag med en hjertefejl, så har du muligheden for det nu! Du kan lave en instagramtakeover på vores instagramkonto.

Vi søger nogle med en hjertesygdom, som vil lave en takeover på Hjerteforeningen GUCH’ Instagram. Din alder er ligemeget – bare du kan tage billeder og skrive lidt om dem og dig selv.

Hvad du viser på takeoveren, det er op til dig. Du kan fx vise din dag i skole, på job, hjemme eller hvad du ellers laver.

Du behøver ikke at have en Instagram-konto for at være med. Du skal bare downloade app’en på din telefon, så giver vi dig brugeravnet og kodeordet til vores konto.

Hvad skal en instagramtakeover indeholde?

  • Du skal starte med at præsentere dig selv: Læg et billede eller video op af dig selv, hvor du siger eller skriver, hvem du er, hvor du bor, hvor gammel du er og hvad du laver til daglig.
  • Du skal gerne lave et par opslag i løbet af en dag
  • Du må meget gerne henvise til din egen profil (hvis du har en) og du må også meget gerne reklamere for din takeover på din egen konto
  • Du er også velkommen til at reklamere for din konto på dine andre sociale medier. Om det er Facebook, LinkedIn, Twitter eller lignende, det er lige meget
  • Der vil altid være én fra bestyrelsen, som er logget ind på kontoen, samtidig med dig. Vi blander os ikke i de ting du lægger op, men er logget ind, hvis du har brug for hjælp eller vi skal svare på spørgsmål

Hvem har før været med?

Du kan se alle vores tidligere takeovers på vores instagram-konto. Vi har både set en hverdag for en kommende student, en universitetsstuderende, set på en af de konferencer vi har været med til og været på lange cykelture.

Vil du være med?

Så skriv til Katja på [email protected]
Du er meget velkommen til at skrive i din mail, hvad din takeover skal ‘handle’ om.