<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
GUCH

Campingweekend i Silkeborg

Skrevet fredag d. 18. marts 2016

walk-on-water-balls

Vi har i GUCH været så heldige, at få lov til, at deltage på Region Midts Campingweekend i juni.

Weekenden foregår den 3.-5. Juni
Moselundsvej 30, Silkeborg

Lørdag vil der være mulighed for sammen med resten af deltagerne, at tage ud og lege i Waterballs.

Vi lejer en campingvogn til alle, der deltager, der ikke selv har en campingbogn. Derfor skal du også selv sørge for lagen, sovepose/dyne og hovedpude. Hvis du selv har campingvogn eller telt, er du velkommen til selv at tage dette med.

Hvis du gerne vil med men ikke har bil, har du mulighed for, at blive hentet i en bus ved Århus st. fredag kl. 17. Efter morgenmad og oprydning søndag kan du igen blive kørt i bus tilbage til Århus st.

Arrangementet bliver holdt sammen med Børneklubben Region Midt og der vil derfor være mange børn, både med og uden hjertefejl. Derfor er børnefamilier meget velkomne.

Det koster 100 kr. at deltage. Pengene skal indbetales til regnr. 9506, kontonummer: 4576127022.
Med i prisen er der bus fra Århus-Silkeborg fredag og tilbage igen søndag, sovepladser, mad, en overraskelse lørdag, socialt samvær og hygge sammen med andre GUCH’ere samt hjertebørn og deres familie. Du skal altså kun selv betale transport til Århus st.

SU er den 10. april. Tilmelding skal ske til [email protected]. Du skal udfylde tilmeldingsblanketten og sende den med din tilmelding. Skemaet kan findes her: Tilmelding skema Camping 2016-2