<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Motionsweekend 2022

Så er det tid til at vi skal ud og have bevæget kroppen lidt. På dette års motionsweekend har vi forsøgt at ramme så bredt som muligt. Der vil være 8 forskellige trænings hold af 30 min. varighed, så du har mulighed for at få afprøvet lidt af hvert. Du kan melde dig på alle 8 hold eller udvælge dem du har lyst til. Det er helt op til dig.

Er der et hold som lyder spændende men du er i tvivl om det er noget for dig. Frygt ikke. Holdene kan tilpasses flere forskellige niveauer og du træner individuelt, så andres træning påvirkes ikke af dig. Har du brug for en pause eller to undervejs er det helt okay. Om du er med i 5 min eller 30 min. det er ikke så vigtigt. Det er din træning og det skal være sjovt for dig.

For at ramme så bredt som muligt har vi også både hold på land og i vand.

Nederst finder du det foreløbige program og en holdoversigt med beskrivelse af de forskellige hold.

Overnatning og træning sker i DGI Huset Herning, Kousgaards Pl. 3, 7400 Herning.

DGI Huset ligger ca. 600m fra Herning banegård. Og til dig der kommer i bil er der fri parkering på afmærkede parkeringspladser.

Gennem hele weekenden vil der være fri adgang til vandkulturhuset som har åbent 09.00-17.00. Samt til fitness som har døgnåben. Så har du ikke hold træning og er du ikke er i gang med at heppe på de andre har du mulighed for at benytte disse faciliteter. Det er også muligt at blive og benyttet husets faciliteter søndag efter vores program er slut.

Du kan se mere om husets faciliteter her https://www.dgi-husetherning.dk/

Praktisk information: 

Dette arrangement et forbehold GUCH’ere.

Pris pr. person er 200,- 

Overnatning i delt dobbeltværelse (mulighed for enkelt værelse mod ekstrabetaling på 500,-)

Tilmeldingsfristen er søndag 29. maj 2022. Det er først til mølle-princippet. 

Man er først tilmeldt, når man har betalt. Tilmelding skal ske via dette: link.

Betalingen skal ske til kontonummer 3001 – 300 2029 545 eller på MobilePay til 76477 
Notér venligst “Motionsweekend” i kommentarfeltet ved overførslen. 

Foreløbigt program: 

Lørdag:

12.00: Ankomst, sandwich, og muligvis tjek in.

13.15 – 15:30 Holdtræning kom omklædt.

13.15-13.45: BodyStep

13.45-14.15: BodyFlow

14.30-15.00: Varmtvands træning

15.00-15.30: Varmtvands træning

15.30-17.50: Fri (benyt evt. vandkulturhuset til 17.00 eller få slappet af)

17.50: Afgang fra hotellet- Middag på Cafe Cosy kl. 18.00 (150m væk)

Søndag: 

07.00-10.00 Morgenmad og tjek ud.

10.00-12.00 Træning kom omklædt.

10.00-10.30 Spinning 

10.30-11.00 Toning

11.00-11.30 Shbam

11.30-12.00 Jumping 

12.00-13.00 Frokost.

13.00 Der er mulighed for bad i omklædningsrummet inden hjemrejse. Samt mulighed for at blive og anvende husets faciliteter.

 

Holdoversigt

BodyStep:

BODYSTEP® er et energisk, befriende og begejstrende step workout.

Du vil blive motiveret af simple bevægelser på, over og rundt om steppen sat sammen til god musik. Pulsblokkene sætter fedtforbrændingen i højt gear efterfulgt af styrkeøvelser designet til at tone og forme din krop. Både forbrænding og smil øges eksplosivt på denne time. Intensiteten varieres i løbet af timen og der er mange tilpasningsmuligheder for at imødekomme flere niveauer. Der er derfor ingen krav til grundformen, alle kan være med!

BodyFlow: 

BODYFLOW® er en perfekt blanding af yoga, tai chi og pilates, som gør dig fokuseret og rolig. Ved hjælp af kontrolleret åndedræt, fokusering og serier af udvalgte øvelseskombinationer træner du styrke, balance og smidighed til skøn og behagelig musik. Blandingen af teknikker og øvelser giver dig en fysisk træningstime samt indre balance og harmoni.

Du vil opleve en roligere klasse, som hovedsagelig arbejder med din mobilitet og fleksibilitet.

Varmt vands træning:

Træning af hele kroppen i vand. Vi arbejder med styrke, konditon, udholdenhed, stabilitet og balance som understøtter din kropsholdning og smidighed. 

Denne time er for alle der er fortrolig med vand.

Spinning:

Vi har begrænset antal spinningsko gratis til rådighed i spinninglokalet. Har du dine egen spinningsko må du meget gerne medbringe dem.

Toning:

Styrketræningen foregår med egen kropsvægt og forskellige typer af udstyr, f.eks. håndvægte. Alle kan være med og øvelserne kan justeres til at passe alle. Her er der ingen svær koreografi 

Shbam:

SHBAM® er LesMills ultimative danse program med inspiration fra de nyeste stilarter og den fedeste musik. Det vanedannende danseprogram har fokus på at have det sjovt, få pulsen op og svede. Programmet ligger vægt på intensitet, musik- og danseglæde. Instruktøreren lærer dig at bevæge dig med attitude og smil. Det kræver ingen forudgående dansebaggrund – alle kan være med.

OBS: medbring gerne “lette” sko med forfodsgreb og rotationszone hvis man har eller sko der ikke står for fast i gulvet – du skal være i stand til at rotere og tviste på forfoden.

Jumping:

Jumping fitness foregår på trampoliner og alle kroppens muskler kommer på arbejde. Det er en time med højt humør.

På timen laves forskellige trin, simple koreografier og temposkift. Her igennem trænes både kondition, balance, core og bækkenbund. Intensiteten varieres i løbet af timen og kan tilpasses flere niveauer. Der er derfor ingen krav til grundformen, alle kan være med!

Da træningen foregår på trampoliner minimeres belastningen på kroppens led. Folk med ryg- eller knæskader kan derfor også deltage på timen.

Man skal have indendørs sko på, det er ikke tilladt at hoppe strømpefødder eller bare tæer.

Vær opmærksom på at det ikke er for gravide, kvinder der har født indenfor de sidste 3 måneder (ved kejsersnit 6 måneder) Max. belastning 120 kg.

Praktiske oplysninger

Sted
DGI Huset Herning
Kousgaards Pl. 3
7400 Herning.
Priser
GUCH'ere
200 kr. kr.