Jule-gåtur med Hjerteforeningen Gribskov søndag den 5. december i Tisvilde

Skrevet tirsdag d. 9. november 2021

Her op til jul har vi en arrangeret et specielt julegåturs-arrangement sammen med Gribskov Går Sammen og DGI, derfor vil der være flere starttidspunkter og længder på gåturene. Hver tur vil have sin gåvært.

Start kl.  9:00  12 km – rask tempo

Start kl.  9:30     7 km – rask tempo

Start kl. 10.0       5 km – den kendte Hjerteforenings-gåtur med tilpasset tempo, hvor alle kan være med.

Efter gå-arrangementet vil der være Giv Liv hjerteredderkursus – en 30 minutters intro i genoplivning, kurset giver deltagerne en hel basal viden om genoplivning og brug af en hjertestarter.

Vi slutter arrangementet med gløgg og æbleskiver i Tisvilde Idrætshus.

Søndag den 5. december 2021 fra kl. 09:00 – 13.30, julegåturs-arrangement i Tisvildehegn

Mødested: Vi mødes ved Tisvilde Idrætshus, Tisvilde Bygade 35, 3220 Tisvildeleje.

Husk selv at have drikkevarer med til turen.

Tilmelding til arrangementet er nødvendig, – tilmelding til j.dam@privat.dk eller på telefon/SMS til 2671 9445, senest fredag den 3. december 2021.

Velkommen i Gribskov.