<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Glostrup/Rødovre

Hjerteforeningens Landsuddeling samler ind d. 24. april 2022

Skrevet søndag d. 23. maj 2021

Hjerteforeningens Landsuddeling samler ind d. 24. april 2022

Hver dag får 14 personer hjertestop uden for hospitalet.

Men næsten halvdelen kan reddes, hvis vidnerne giver livreddende førstehjælp og støder med en hjertestarter inden ambulancen ankommer. Forskningen viser, at det kun er 16 procent der overlever, når de får et hjertestop uden for hospitalet, hvis ingen træder til, før ambulancen ankommer.

Men chancen for overlevelse kan stige til 50-70 procent, hvis du har en hjertestarter og livreddende førstehjælp i nærheden.

Derfor går alle pengene i Hjerteforeningens Landsuddeling til at sætte hjertestartere op over alt i Danmark.

Den støtte kan gøre forskellen på liv og død!

 

**Opdatering af Landsuddeling 2021**

Tak til alle jer som hjalp til med Landsuddeling 2021!

Landsuddelingen den 30. maj 2021 gik over al forventning. Med jeres hjælp blev der i alt samlet 3,1 mio. kr. ind i hele Danmark. Det betyder, at der kan sættes 121 nye hjertestartere op og 81 ServicePlus-aftaler kan forlænges yderligere et år. Igen i år har det både været muligt at gå fysiske og digitale indsamlingsruter. Der har været stor tilslutning til begge dele, og det er gået virkelig godt. Der blev samlet 1.8 mio. kr. ind på fysiske ruter og 1.3 mio. på digitale ruter. Alt i alt et fremragende resultat. Det er rørende og stærkt, at så mange lokalforeninger valgte at støtte op om Landsuddelingen og gøre en kæmpe indsats – så stor tak for jeres hjælp, det var bestemt ikke det samme uden jer og jeres engagement.