Hjerteforeningen søger en instruktør til Hjertemotionshold i Hvidovre

Skrevet torsdag d. 25. februar 2021

Hjerteforeningen søger en instruktør til Hjerteforeningens nyoprettede hjertemotions hold i Hvidovre Sundhedscenter.
Der findes Hjertemotions hold rundt i hele landet i samarbejde med Hjerteforeningens lokalforeninger.

Deltagerne på hjerteholdene vil primært være hjerte-kar-patienter, der har behov for fortsat træning efter afsluttet behandling på hospital og i kommunalt regi.

Træning med et Hjertemotionshold:

Stillingen består i at varetage hjertetræning én gang om ugen, i samarbejde med Hjerteforeningen. Instruktøren kan være med til at fastlægge dag- og tidspunkt for træningen. Med start i foråret 2021 fordelt på 16 træningsgange á 1 ½ time i 1. halvår og 16 træningsgange i 2. halvår af 2021.

Træningen foregår:

I Hvidovre Sundhedscenter på Hvidovrevej 272, 2650 Hvidovre.

Arbejdsopgaver:

• Gennemføre og varetage hjertetræning og rådgivning i forbindelse med træning
  • Samarbejde med Hjerteforeningens lokalforening og den frivillige tovholder tilknyttet holdet.

Kvalifikationer:

• Vi forventer ansøger har en solid faglig baggrund med erfaring for træning af hjertepatienter eller andre patientgrupper, hvor der skal tages udvidet hensyn til deltagerne
  • Erfaring og lyst til at undervise, motivere og rådgive.
  • Solid viden om træningsfysiologi.
  • Erfaring med træningsprincipper inden for kredsløbstræning og muskel-/styrketræning.

Personlige kompetencer:

Vi søger en instruktør som er initiativrig og kreativ inden for holdtræning, udadvendt og god til at samarbejde.

Vi tilbyder:

• I forbindelse med hjerteholdstræning vil du blive tilbudt et kursus i motion og hjertekarsygdom en gang årligt indeholdende hjertestart kursus.
  • Faglig sparring med motions eksperter, fysioterapeuter og hjertesygeplejerske i Hjerteforeningens Rådgivning
  • Løn 580,92 kr. pr. undervisningstime (60 min), 1½ time pr gang. Der ydes ikke kørsel og pensionstillæg.
  • Instruktører er omfattet af Hjerteforeningens arbejdsskadeforsikring.

Ved interesse kan du kontakte:

Jann Larsen, formand for den lokale afdeling af Hjerteforeningen, tlf. 36 41 06 13 eller mail: jann.larsen@mail.dk.