<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Hjertecafe, måske noget for dig?

Skrevet fredag d. 22. juni 2018

Om hjertecaféer
En hjertecafé er til for hjertepatienter og pårørende. Faglig relevant viden og medmenneskelig støtte og opmuntring øger livskvaliteten og gør det nemmere at få inspiration til en hjertesund livsstil.

Derfor er tanken bag en hjertecafé at skabe et trygt miljø, hvor man kan stille personlige og faglige spørgsmål og dele erfaringer med andre om at leve med hjerte-kar-sygdom. Ofte vil der på hjertecaféerne være faglige oplæg fra diætister, læger, psykologer eller sygeplejersker.

Hjerteforeningen Gladsaxe afholder Hjertecafe ca. 6 gange om året.

Foregår på Forebyggelses centret på Søborg Hovedgade

Alle er velkomne

Se vores næste Hjertecafé under ALLE ARANGEMENTER