Hjerteforeningen Furesø

Godt nytår! Mødes vi til den traditionsrige Nytårsmarch i Store Hareskov?

2024-01-07-Moedested-P-pladsen-syd-for-Skovbrynets-Station

Mødestedet i 2024: P-pladsen under motorvejsbroen syd for Skovbrynets Station.

Hvad med at give jeres hjerter og humør en rigtig god start på 2024 med en frisk og dejlig gåtur i Hareskoven sammen med os?

Siden årsskiftet 21/22 har vi inviteret til en hyggelig Nytårsmarch. Alle er velkommen til at være med: unge, gamle, enlige, par og familier – også selvom man ikke er medlem. Hunden må også godt være med – bare den er i snor. Skovstierne er fine, så du kan sagtens være med, selvom du følges med en klap- eller barnevogn, stok, rollator eller kørestol.

Sidste år var vi ca. 50 deltagere – hvor mange kommer til Nytårsmarchen 2024?

Kom til Nytårsmarch med Hjerteforeningen Furesø

Søndag den 7. januar 2023 fra kl. 11 – kom i god tid før afgang

• Afgang kl. 11:00 for rute 1 – den lange tur på ca. 6,5 km
  • Afgang kl. 11:25 for rute 2 – den mellemlange tur på ca. 4 km
  • Afgang 11:45 for rute 3 – den korte tur på ca. 2,5 km

Der vil være ”turledere” fra Hjerteforeningen Furesø på alle ruter.

Efter en dejlig tur i skoven vender vi tilbage til mødestedet under motorvejen – tæt Skovbrynets Station. Her er foreningen vært for en varm forfriskning med lidt gode sager til.

Af hensyn til traktementet er tilmelding nødvendig. Udover tilmelderens navn, tlf. og bopæl vil vi også gerne vide, hvor mange voksne og hvor mange børn under 16 år, der kommer. Skriv også gerne, hvilken rute I ønsker at gå.

Tilmelding til formand Susanne Ohm senest onsdag den 3. januar kl. 12:00. Tilmeld jer her: [email protected]

Mødested her: Syd for Skovbrynets Station - under motorvejsbroen (se billede)

Du kan gå, cykle, komme med tog eller bil. Her er mange P-pladser.

Kommer du fra Farum/Værløse ad Frederiksborgvej, er der også P-pladser nord for stationen.
alle
0 kr.