Kom til hjertemotion om torsdag kl. 16:30 – 18:00 – tilmelding kræves

Der er få ledige pladser pladser på forårsholdet, så vil du gerne være med, så send en mail til formand og tovholder Susanne Ohm klik her

Hjertemotionen tilpasses til de enkelte deltagere. Du får opvarmning, sved på panden, pulsen op, styrketræning og til sidst udstrækning. Bagefter afslapning, hygge, udveksling af erfaringer og en kop kaffe eller te med en sund godbid til.

Hvis der ikke er plads på holdet, når du tilmelder dig, skrives du på venteliste. Du vil blive tidbudt at komme enkelt gange, hvis der er plads mod betaling på 30 kr. pr. gang, hvis du er medlem af Hjerteforeningen. Er du ikke medlem koster det 35 kr. pr. gang.

Så snart der bliver en ledig plads på holdet får du besked. Tilbud om at få en plads sker i den rækkefølge folk er skrevet på venteliste.

Gymnastiksalen, Skovgården, Skovgårds Allé
Parkering indkørsel fra Skovgårds Allé