Invitation fra Hjf. Allerød til et spændende foredrag – Webinar

“Kan flavonoider i kosten nedsætte dødeligheden ved hjertesygdomme?”

Frederik Dalgaard fra Herlev Hospitals Hjerteafdeling – Læge, Ph.d.
holder onsdag den 21. april kl. 16-17 foredrag på nettet (et webinar).

I kender alle talemåden: “Et æble om dagen holder lægen væk”. Ny forskning tyder på, at der er noget om snakken.

Flavonoiderne er bioaktive stoffer, som findes i æbler og andet frugt, grønt, vin og te. De beskytter planterne imod skade fra insekter og sollys. Meget tyder også på, at flavonoiderne beskytter os mennesker imod hjertekarsygdomme. Er flavonoiderne svaret på, hvorfor det er sundt at spise frugt og grønt?

Hør dette webinar og bliv klogere på alle de spændende aktive stoffer, som måske vil revolutionere, hvad vi i fremtiden spiser af frugt og grønt.

Webinaret er åbent for alle medlemmer i Hjerteforeningen i Allerød, Fredensborg, Frederikssund, Furesø og Rudersdal.

Af tekniske årsager er tilmelding nødvendig, og der er åbnet for tilmelding fra fredag den 9.april til mandag den 19.april.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til os på alleroed@hjerteforening.dk og i emnefeltet skrive webinar.

Sted: foran computeren – hjemme hos dig selv.

Dato: Onsdag den 21. april 2021 kl. 16:00 – 17:00

hjemme hos dig selv foran computeren
Datoer
Onsdag 21. april 2021 kl. 16:00 - 17:00