<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Hjerteforeningen Furesø

HJERTEMOTION – Tilmelding nødvendig – begrænsede pladser

Hjertemotion er først og fremmest for dig, der har været ramt af alvorlig hjertesygdom eller dig, der gerne vil forebygge yderligere hjertesygdom.

Hjertemotionen ledes af instruktør og fysioterapeut Signe Høier Jensen. Hver gang kommer vi igennem opvarmning, styrketræning, konditionstræning, pulsen op, smidighed og udstrækning/ afspænding, men det er sjældent træningen ligner den fra sidste uge. Vi træner fra 16:15 – 17:15. Efter anstrengelserne holder vi ½ times fælles hygge med snak henover bordet med og en kop kaffe/te plus en sund godbid til. Her er der mulighed for at stille spørgsmål, få gode råd eller udveksle erfaringer. Vi skilles kl. 17:45.

Hold 8 – efterår 2023 – mødes første gang torsdag den 17. august kl. 16:15. Sidste gang er planlagt til torsdag den 30. november, men vi har to datoer i reserve (7. og 14. dec.), hvis vi af en eller anden grund, bliver nødt til af aflyse en gang i løbet af sæsonen.

Der er begrænsede antal pladser pga. vores lokales størrelse. Som det ser ud i skrivende stund, er alle pladser optaget. Så hvis du er interesseret i at være med, kan du blive skrevet på venteliste og få en plads, når der bliver en plads ledig – efter reglen “først til mølle”. Står du på ventelisten, kan du også blive tilbudt at komme enkelte gange, hvis der er forfald på holdet. Du vil i så fald blive ringet op, så tidligt som muligt, men ganske tit med kort varsel. Du betaler i så fald kun for den eller de gange du deltager – 40 kr./gang.

Tilmelding her: til Susanne Ohm

Er du medlem af Hjerteforeningen koster det 600 kr. for hele sæsonen.

Er du ikke medlem skal du af med 700 kr. for sæsonen.

Praktiske oplysninger

Sted
Aktivitetscentret Skovgården
Skovgårds Allé - indkørsel og parkering lige overfor Højeloft Vænge.
3500 Værløse
Priser
Medlemmer af Hjerteforeningen
600,- kr.
Alle andre
700,- kr.
Enkelte gange
40,- kr.
Kontaktperson
Susanne Ohm
hjerte.sohm@gmail.com
29478009