<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Gåtur om søndagen – vi mødes hver søndag på P-pladsen ved Søndersø

Hjerteforeningen har givet grønt lys for, at vi igen kan gå tur om søndagen. Dejligt!

Gåture i naturen er en af de vigtigste og sundeste former for motion, så derfor går vi en tur hver søndag. Hvis intet andet er aftalt på Hjertestien ved Søndersø.

Vi følger professor Bente Klarlunds enkle og gode råd: “GÅ – så går det nok”

Efter coronanedlukningen – Første gang i 2020 søndag den 30. maj kl. 10:00

Alle der kan gå – hurtigt eller langsomt – med eller uden gangredskaber – er velkomne – også personer som ikke er medlem af Hjerteforeningen. Den eneste forudsætning er, at man kan sætte det ene ben foran det andet.

Der er mulighed for at gå hele vejen rundt på hjertestien om Søndersø for de, der kan og vil. Men der vil også være mulighed for at en kortere tur, for de, der ikke er så godt gående. Det vigtigste er at komme i gang.

Vi aftaler af og til at gå en anden tur i vores naturskønne kommune, men der vil altid være nogen, der samler op på P-pladsen ved Vandværket på Ballerupvej. Så mød trygt op her 🙂

Find de gode travesko frem – tag dem på og kom med; vi går i Furesøs dejlige natur. Gåture er godt for både krop og sjæl.

Vi mødes på P-pladsen på Ballerupvej kl. 10:00. Her planlægger vi turen/turene i fællesskab med dagens deltagere. Senest kl. 10:05 går vi fra P-pladsen.

Vi regner med at afslutte efter, at vi i ca. 1½ time har trukket frisk luft i den smukke natur, så du kan nemt nå frokosten ved 12-tiden.

Sidste gang i 2020 bliver søndag den 29. november og første gang i 2021 bliver søndag den 10. januar.

Søndag den 3. januar  bliver til en nytårsmarch – vi er i gang med planlægningen – så hold øje.

Praktiske oplysninger

Sted
P-Pladsen på Ballerupvej ved stien ned til Søndersø
Priser
Gratis for alle
0 kr.
Kontaktperson
Søren Traberg
furesoe@hjerteforeningen.dk
61693193