Hjerteforeningen Furesø

“GÅ MED – hvert skridt tæller” – gå tur med Hjerteforeningen Furesø

Gåture i naturen er en sund form for motion. Og så er den billig – kræver ikke dyrt udstyr.

Derfor har vi gjort professor Bente Klarlunds ord: “GÅ – så går det nok” til vores motto.

Alle er velkomne – du behøver ikke være medlem af Hjerteforeningen. Den eneste forudsætning er, at du kan gå ca. 5 km eller 1½ time.

Furesø har den dejligste natur lige uden for døren – lige meget hvor du bor i kommunen.

Vi går af og til tur på Hjertestien rundt om Søndersø, men der er også mange andre skønne steder, som vi gerne vil benytte.  Så vi går også andre naturskønne steder i Furesø eller lige udenfor.

Den enkelte gåtur tilrettelægges efter terrænet. Går det meget op og ned, går vi ikke helt så langt, som hvis vejen er ‘lige ud af landevejen’. Vi bruger 1½ – 2 timer inkl. en kaffepause. Vi er tilbage ved vores udgangspunktet senest kl. 12:00 – så du kan nå frokosten hjemme eller ude.

Vil du med på vores gåture, skal du vide, hvor søndagens aktuelle mødested er.  Du kan altid finde det her i kalenderen, men sender du en mail til Søren Traberg – her: så får du mail fra Søren om mødestedet lige i din indbakke. Skriv søndagsgåtur i emnefeltet og oplys dit navn og dit tlf.nr.

Vi håber vi ses på søndag fra tovholderne Søren og Steen – bestyrelsesmedlemmer i Hjerteforeningen Furesø.

OBS: Har du en kop med giver foreningen kaffe og en velsmagende og hjertesund kiks.

Har du brug for vand undervejs, så tag selv en lille flaske vand med.

Find traveskoene frem og kom med. Tag gerne din ægtefælle, naboen eller en god ven med.

Sidste søndagstur i 2022 – inden vi holder julepause i december.

Vi håber, vi ses til Nytårsmarchen søndag den  8. januar 2023 kl. 11:00 på Hareskov Station – se nærmere i kalenderen, hvor du også kan melde dig selv eller hele familien til.

Hvis det er længe siden, du har gået tur eller hvis du ikke kan gå de ca. 5 km eller går meget langsomt, har vi en anden mulighed for at gå sammen med andre. Nemlig vores tilbud “GÅ MED” om onsdagen kl. 10:30. Kig nærmere på denne aktivitet i kalenderen.

Søndersø rundt inkl. besøg i Hangar 214 - sidste gåtur i 2022.
Mødested: P-plads på Ballerupvej øst for søen eller i vejkanten på østsiden af Ballerupvej.
Søren Traberg
soren@keppie.dk