<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Hjerteforeningen Furesø

GÅ MED – gåture for dem, der ikke kan gå hurtigt eller langt

Hjerteforeningens landsdækkende GÅ MED projekt er et resultat af den nyeste viden, nemlig, at med hvert skridt vi tager, gør vi en forskel for os selv og andre. Projektet er tænkt som et tilbud til især dem, der endnu ikke er kommet i gang med at gå tur og dem der ikke kan gå særlig langt eller hurtigt.

Kan du gå ca. 5 km skal du måske finde den anden gå-gruppe vi har: “GÅ MED – hvert skridt tæller”. De går om søndagen kl. 10:00 – se i kalenderen.

Hjerteforeningen Furesø er så heldig, at vi i Furesø har en uddannet ”GÅ MED” vært, nemlig Berit Becker Nielsen.  Hun har en GÅ-MED-gruppe i Værløse.  Alle er velkomne; man behøver ikke at være hjertesyg eller medlem af Hjerteforeningen.

Find de gode sko frem og vær med hver onsdag kl. 10:30. Mødestedet er ved viadukten for enden af Ryetvej i Værløse.

Obs: på grund af ferie her i august og september bliver 2 onsdage til tirsdage og 1 onsdag til en torsdag. Det drejer sig om følgende onsdage: 31.8., 7.9. og 28.9. De nye datoer fremgår af kalenderen her.

Turen tilpasses de fremmødte. Det er helt gratis at være med.  Berit glæder sig til at få gang i benene, nyde sensommeren og efteråret og møde nye mennesker til en gåtur.

Vi holder jule-og nytårspause – så sidste gang i 2022 bliver den 1. december, men vi ses igen efter nytår.

Vi har også gåture hver søndagen kl. 10:00. Mødestedet kan være forskelligt fra gang til gang, så kig her i kalenderen,  hvis du har lyst til at være med.

Måske har du også lyst til at deltage i vores Nytårsmarch, som finder sted søndag den 8. januar 2023 kl. 11:00 – mødested Hareskov Station. På grund af traktementet i forbindelse med gåturen er tilmelding til formanden nødvendig – klik her

Praktiske oplysninger

Sted
Mødested: Ved viadukten for enden af Ryetvej i Værløse
Kontaktperson
Berit Becker Nielsen
berit@look4options.dk
5195 5133