<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Hjerteforeningen Furesø

“GÅ MED” for alle – jer, der skal i gang og jer, der allerede er godt gående

Hjerteforeningens landsdækkende GÅ MED projekt er et resultat af den nyeste viden, nemlig, at med hvert skridt vi tager, gør vi en forskel for os selv og andre. Projektet er et tilbud til alle, også dem, der endnu ikke er kommet i gang med at gå og dem, der ikke går særlig langt eller hurtigt. Turene tilpasses de fremmødte.

Berit Becker Nielsen er vært for denne ”GÅ MED” gruppe i Værløse.  Alle er velkomne; man behøver hverken være hjertesyg eller medlem af Hjerteforeningen.

Find de gode sko frem og kom i dag onsdag kl. 10:30, hvor vi mødes ved viadukten for enden af Ryetvej i Værløse.

Obs: det kan ske, at enkelte onsdage “falder” på en anden ugedag eller at mødestedet flyttes. Det vil fremgå af kalenderen her. Hvis du er medlem af Facebook er du velkommen her også ”GÅ Med gruppe i Værløse”, hvor opdateringer også postes.

Det er gratis at være med og tilmelding er ikke nødvendig.  Berit glæder sig til at byde dig velkommen i gå-fællesskabet, hvor det handler om at nyde både naturen og motionen sammen med andre mennesker, samtidig med, at vi hygger os med nogle gode snakke.

Kan du gå 5 – 6 km i jævnt tempo har Hjerteforeningen Furesø også GÅ MED ture hver søndag kl. 10:00. Mødestedet kan være forskelligt fra gang til gang, så kig nærmere på denne aktivitet her i kalenderen.

Vi går med et smil og du er også velkommen.

 

De bedste hilsner

Berit Becker Nielsen, formand og GÅ MED vært

Praktiske oplysninger

Sted
Ved viadukten for enden af Ryetvej (nr. 66) i Værløse
Datoer
Onsdag 26. juni 2024 kl. 10:30 - 0:00
Kontaktperson
Berit Becker Nielsen
hjerte.bbn@gmail.com
51955133