<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Hjerteforeningen Furesø

“GÅ MED” for alle – jer, der skal i gang og jer, der allerede er godt gående

Hjerteforeningens landsdækkende GÅ MED projekt er et resultat af den nyeste viden, nemlig, at med hvert skridt vi tager, gør vi en forskel for os selv og andre. Projektet er et tilbud til alle – også dem, der endnu ikke er kommet i gang med at gå og dem, der ikke går særlig langt eller hurtigt. Vigtigt turen tilrettelægges altid efter de fremmødte.

Berit Becker Nielsen – næstformand og vært for onsdagens ”GÅ MED” gruppe i Værløse/Furesø.  Alle er velkomne; man skal ikke være hjertesyg eller medlem af Hjerteforeningen. Men vi vil da gerne have dig som medlem 🙂

Find de gode sko frem og kom hver onsdag kl. 10:30. Mødestedet er ved viadukten for enden af Ryetvej i Værløse. 

Obs: det kan ske, at enkelte onsdage “falder” på en anden ugedag eller at mødestedet er flyttet:  1) tirsdag  den 29. august mødes vi på Ranunkelvej 9 i Værløse; 2) onsdag den 27. september mødes vi på P-pladsen foran Værløse Kirke; 3) onsdag 25. oktober, der mødes vi på P-pladsen foran Hotel Kolle Kolle og endelig 4) onsdag 29. november mødes vi på P-pladsen ved Vangedehus Brænde, Ballerupvej 99 i Værløse. 

Turen tilpasses altid de fremmødte. Det er gratis at være med.  Berit glæder sig til at nyde naturen, motionen sammen andre mennesker.

Kan du gå længere 5 – 6 km har Hjerteforeningen Furesø også GÅ MED ture hver søndag kl. 10:00. Her er det Søren Traberg og/eller Steen Andersen, der er værter. Mødestedet kan være forskelligt fra gang til gang, så kig her i kalenderen. Du kan også få en mail om mødestedet, hvis du sende mail til [email protected] .

Praktiske oplysninger

Sted
Mødested: ved viadukten for enden af Ryetvej i Værløse
Kontaktperson
Berit Becker Nielsen
hjerte.bbn@gmail.com
51955133