<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Furesø

”GÅ MED” – Hjerteforeningen Furesø har 2 gå-grupper

Skrevet tirsdag d. 3. januar 2023

Hjerteforeningens landsdækkende GÅ MED” projekt understreger, at med hvert skridt vi tager, gør vi en forskel for os selv og andre.

Projektet er tænkt som et tilbud til alle – også dem, der endnu ikke er kommet i gang med at gå tur og dem, der ikke kan gå særlig langt eller hurtigt.

Hjerteforeningen Furesø er heldig. Vi har en ”GÅ MED” gruppe om onsdagen kl. 10:30, hvor Berit Becker Nielsen er vært.  Bruger du rollator eller stokke, er du også velkommen. Mødestedet er normalt Ranunkelvej 9 i Værløse.

Vi har også en “GÅ MED” gruppe om søndagen kl. 10:00. Den har været i gang i flere år og går mindst 5 km i hyggeligt tempo. Her er det Søren Traberg og/eller Steen Andersen, der er vært. Mødestedet er forskelligt fra gang til gang. Du kan få at vide, hvor mødestedet er fra gang til gang, hvis du sender en mail til her: Søren Traberg.

Alle er velkomne – vi har ingen klikker – så du er meget velkommen, også når du er helt ny. Kig i kalenderen her på hjemmesiden, find de gode travesko frem og kom ud ad døren onsdag og/eller søndag.

Tilmelding er ikke nødvendig og man behøver hverken være hjertesyg eller medlem af Hjerteforeningen. Men vi vil da meget gerne have dig som medlem – det koster kun 235 kr. om året for én eller 355 kr. for et par.