”GÅ MED” – et spritnyt tilbud til dig, der endnu ikke er kommet i gang med at gå

Skrevet lørdag d. 9. april 2022

Hjerteforeningens nye landsdækkende GÅ MED” projekt understreger, at med hvert skridt vi tager, gør vi en forskel for os selv og andre. Projektet er tænkt som et tilbud især til dem, der endnu ikke er kommet i gang med at gå tur og dem, der ikke kan gå særlig langt eller hurtigt.

Hjerteforeningen Furesø er heldig. I Furesø bor en af de nye ”GÅ MED” værter, nemlig Berit Becker Nielsen.  Berit har netop afsluttet sit kursus i Hjerteforeningen og er i færd med at planlægge starten af en ny gå-gruppe. Der er præmiere onsdag den 20. april kl. 10:30.

Så find de gode sko frem og kom ud ad døren om onsdagen. Mødestedet er ved viadukten for enden af Ryetvej i Værløse. Alle er velkomne. Tilmelding er ikke nødvendig og man behøver ikke være medlem af Hjerteforeningen. Bruger du rollator eller stokke, er du også velkommen.

Turen tilpasses de fremmødte, og det er helt gratis at være med. Berit glæder sig til at få gang i benene, nyde foråret og møde nye mennesker til en gåtur