Nu er det igen muligt med gåture om Søndersø – fra søndag den 30. maj – kom og vær med!

Skrevet torsdag d. 28. maj 2020

Pga. coronavirus aflyste Hjerteforeningen alle aktiviteter foreløbig til efter pinse for at passe på os alle sammen. MEN nu har vi fået mulighed for at genoptage de dejlige gåture – i den friske luft – rundt om Søndersø. Vi mødes hver søndag kl. 10:00 på P-pladsen på Ballerupvej.

Så vidt vi er orienteret, er turen omkring søen blevet ensrettet, så man ikke møder andre på vejen rundt, men man kan godt bliver overhalet eller selv overhale andre, som går langsommere end en selv. 🙂

Tag en kop med, så giver foreningen en kop kaffe – er du bare til vand, så tag en lille flaske med selv.

Vi glæder os til at mødes med jer. Har du ikke deltaget før, så er du også hjertelig velkommen.

De bedste hilsener fra “turlederne” Søren og Steen.

Susanne Ohm

Formand for Hjerteforeningen Furesø