Frivillige bisiddere søges til Region Hovedstaden, Region Sjælland, Region Midt og Region Syddanmark

Har du erfaring med at arbejde med mennesker og lyst til at gøre en forskel for hjertebarnsfamilier? Er du god til at lytte og samarbejde? Så er det dig, vi har brug for i vores nye korps af bisiddere, der støtter hjertebarnsfamilier i lokale møder med det offentlige, herunder særligt kommunen.

Som frivillig bisidder støtter du hjertebarnsfamilier, der skal til møde med det offentlige i forbindelse med støttemuligheder til deres hjertebarn og de pårørende. Bisidderen fungerer i den forbindelse som en uvildig støtte for familien op til, under og efter mødet.

I udgangspunktet skal bisidderen dække hele den region, han/hun er bosiddende i.

Vi tilbyder dig:

• En mulighed for at gøre en stor forskel for hjertebarnsfamilier
  • Uddannelsesdag og introduktion til Hjerteforeningen
  • Løbende kompetenceudvikling, erfaringsudveksling til bisiddermøder og supervision
  • Dækning af udgifterne til varetagelse af opgaven, eksempelvis transport

Vi forventer af dig:

• At du har erfaring med at arbejde med mennesker
  • At du har empati
  • At du kan lytte, analysere og notere
  • At du deltager i en uddannelsesdag samt bisiddermøder og supervision
  • At du arbejder inden for Hjerteforeningens rammer, som inkluderer tavshedspligt
  • At du kan påtage dig 1-2 forløb pr. måned (forventet tidsbrug pr. forløb er 3-7 timer). Forløbene vil oftest finde sted i hverdagen i dagstimerne
  • At du er villig til at transportere dig til møder i hele regionen
  • At du er villig til at forpligte dig for mindst et år

Kunne det være noget for dig, så skriv en kort motiveret ansøgning til Lene Soelmark på lenesoel@hjerteforeningen.dk.

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Lene Soelmark på 70 25 00 00.

Ansøgningsfrist den 1. november 2019.