Repræsentantskabsmøde 2020

Om mødet

Grundet COVID-19 afholdes repræsentantskabsmødet som et elektronisk møde.

Repræsentantskabet er Hjerteforeningens højeste myndighed og medlemmernes mulighed for at få indflydelse på foreningens arbejde. Som medlem har man gennem lokalforeningen eller klubben mulighed for at gøre sin indflydelse gældende på det årlige Repræsentantskabsmøde, idet alle formænd for lokalforeninger og klubber er selvskrevne medlemmer af repræsentantskabet.

Repræsentantskabet består af:

1. Formænd for lokalforeninger og klubber.
  2. Yderligere en repræsentant for hver påbegyndt 1.250 medlemmer i det område, som lokalforeningen dækker.
  3. Medlemmerne af bestyrelsen.

Følgende materiale er med sendt i mailen til alle deltagere:

Referat af repræsentantskabs-møde i Hjerteforeningen den 16. maj 2020

Video af mødet

Lørdag den 16. maj 2020 blev Hjerteforeningens repræsentantskabsmøde afholdt online. Du kan se eller gense mødet nedenfor.

Nedenstående kan du også se den film om året 2019 i Hjerteforeningen, som bliver vist i forbindelse med mødet.