Uddannelse for frivillige ledere

Hjerteforeningens frivilliglederuddannelse er et enestående tilbud til frivillige i lokalforeninger

tilmeld jer, hvis I har lyst til:

• At få ekstra støtte i sidste halvår af 2020 til at udvikle jeres lokalafdeling
  • At få redskaber og opmærksomhedspunkter til at styrke jeres frivilligfællesskab
  • At blive inspireret af, samt erfaringsudveksle med, andre lokalforeninger på tværs af landet

Frivilliglederuddannelsen finder sted den 19. og 20. september 2020 på Brogaarden i Middelfart.

På uddannelsesforløbet kommer vi omkring temaer som:

• Engagement og motivation
  • Konfliktforståelse
  • Anerkendende kommunikation
  • Forskelligheder som styrke ud fra Ned Hermanns whole brain model
  • Frivillig organisering og koordinering (herunder frivilligroller, aktivitetsoverblik, inspiration til organisering)

Det er temaer, som styrker fundamentet for en velfungerende frivilliggruppe. Redskaberne og opmærksomhedspunkterne fra uddannelsesweekenden er tænkt som ekstra støtte og hjælp I løbende kan anvende efter behov.

Inden I tilmelder jer, er det vigtigt:

• At I er enige i den lokale bestyrelse om, at I vil deltage og at minimum 3-4 kan deltage i uddannelsesweekenden
  • At I som lokalforening er motiveret for at indgå i et udviklingsforløb.
  • At I efter uddannelsesweekenden vil prioritere opfølgning på uddannelsesweekenden ved jeres bestyrelsesmøder frem til jeres generalforsamling i 2021. Det indebærer bl.a. deltagelse af jeres respektive frivilligkonsulent. Dette med henblik på at konkretisere og anvende de redskaber/opmærksomhedspunkter, som giver mening for jer og følge op på jeres fokusområder.

Tilmeld jer allerede i dag
I tilmelder jer frivilliglederuddannelsen den 19.-20. september ved at klikke her.
I skal give en samlet tilmelding, hvori I oplyser lokalforening, deltageres navne og rolle i lokalforeningen, samt jeres fælles motivation som lokalforening for at deltage i forløbet.

Tilmeldingsfristen er d. 21. juni.
Herefter sætter vi holdet ud fra en vurdering af, at der skal være en geografisk spredning, samt at I kan deltage med minimum 3-4 deltagere. I vil få besked inden juli, om I har fået plads på holdet.
Der er plads til 40 deltagere i alt på holdet. Det vil sige, at der er plads til ca. 2 lokalforeninger pr. region, og det er først til mølle pr. region.

Har I spørgsmål?

Så kontakt Sara Kudsk-Iversen på saraki@hjerteforeningen.dk eller ring på 23 31 93 46