Introduktionsdag for nye frivillige

I foråret 2020 afholdes introduktionsdag for nye frivillige i lokalforeninger og klubber, onsdag den 25. marts 2020.

Om dagen
Som ny frivillig får du en solid baggrundsviden om Hjerteforeningens organisation, mission og vision, økonomi, forskellige faglige indsatsområder m.m. Med den baggrundsviden håber vi, at du føler du som ny frivillige føler dig ”klædt på” til at repræsentere Hjerteforeningen i dit lokalområde.

På introduktionsdagen bliver nye frivillige vist rundt på hovedkontoret og får ”sat ansigt” på mange af Hjerteforeningens ansatte, samt mulighed for at møde andre frivillige.

Programmet for introduktions dagen er fra kl. 10-17, og Hjerteforeningen refunderer alle udgifter til transport og evt. overnatning.

Anne Willeberg, Pia Juel Hansen og Steffen Jørgensen fra frivilligafdelingen er ansvarlige for dagen.

Tilmelding skal ske fra lokalforeningen med navn på, hver enkelt,  deltager til Pia Juel Hansen på mail: phansen@hjerteforeningen.dk, senest den 25. februar 2020.

Slides fra introduktionsdagen d. 15/5 2019 kan findes ved at klikke på overskrifterne herunder:

Om Hjerteforeningen v/Anne Kaltoft

Hjerteforeningens frivillige indsats v/Betina Egede Jensen

Forebyggelse og rådgivning i Hjerteforeningen v/Hanne Balle

Indsamlingsaktiviteter v/Thomas Knudsen

Marketing, kommunikation og presse v/Claus Beck-Tange

Praktisk information v/Anne Willeberg