Landsuddeling

Hjerteforeningens Landsuddeling venter med at stemme dørklokker

Grundet Corona-virus udsættes Landsuddelingen og afholdes altså IKKE d. 3. maj 2020. Vi arbejder lige nu på, at finde en ny dato senere på året, hvor indsamlere i Landsuddelingen kan “gå for en hjertestarter”.

Det er derfor fortsat muligt at oprette hjertestarter-grupper og melde sig til dem. Ligeledes kan du fortsat melde dig som Lokal Ambassadør og være med til, at gøre Landsuddelingen 2020 til en succes.

Landsuddelingen gentages i 2020

Hjerteforeningen afholder for anden gang Landsuddeling. Idéen om en landsindsamling er stadig vendt på hovedet; Vi samler penge ind for at dele hjertestartere ud!

Konceptet er enkelt; alle kan starte en gruppe, og vi giver hjertestartere til alle grupper, der tilsammen dækker mindst 15 indsamlingsruter.

Du kan deltage i en gruppe med dine naboer, familie, kolleger, sportsklub eller hvem der ellers er dig nær.

Som noget nyt i år, giver vi samtidig et års ServicePlus-aftale, med overvågning af hjertestarteren og fuld service, så jeres hjertestarter altid er funktionsdygtig.

Læs mere om Landsuddelingen her: https://landsuddeling.dk/

Meld dig som Lokal Ambassadør til Landsuddelingen 2020

Vil du være med til at sikre flere hjertestartere i dit lokalområde samt have et overblik over ruter, grupper og frie indsamlere? Så kan du melde dig som Lokale Ambassadører. Det kan de gøre ved at skrive til landsuddeling@hjerteforeningen.dk