Afregning af madværksteder – for tovholdere og lokalforeningernes kasserere

Tillykke med et veloverstået madværksted! Her på siden finder du en samlet vejledning til, hvordan du afregner for madværkstedet. Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte projektleder Malene Ejlertsen på mejlertsen@jerteforeningen.dk.

Der er forskel på, om du afregner jeres madværksted sammen med en lokalforening eller uden om en lokalforening. Yderligere er der forskel på, om det er jeres første madværksted, du afregner, eller om du afregner for jeres andet madværksted og frem. Følg anvisningerne herunder, så er du godt på vej.

Afregning af jeres første madværksted – sammen med lokalforening

Når du skal afregne for jeres madværksted, så skal du bruge et Excel-ark, som du finder her. Du finder en vejledning til arket i den første fane. I fane to finder du retningslinjer for behandling af din undervisers CPR-nummer. I tredje fane skal du foretage afregningen.

Du bedes sende Excel-arket i udfyldt stand samt scannede kvitteringer fra alle jeres udlæg til projektleder Malene Ejlertsen på mejlertsen@hjerteforeningen.dk. Lokalforeningens kasserer sættes på som cc. Du kan læse mere om, hvordan du skal afregne her.

Det første madværksted skal ikke afregnes via lokalforenings årsregnskab, da det dækkes af midler fra Nordea-fonden.

Afregning af jeres første madværksted – uden om lokalforening

Når du skal afregne for jeres madværksted, så skal du bruge et Excel-ark, som du finder her. Du finder en vejledning til arket i den første fane. I fane to finder du retningslinjer for behandling af din undervisers CPR-nummer. I tredje fane skal du foretage afregningen.

Du bedes sende Excel-arket i udfyldt stand samt scannede kvitteringer fra alle jeres udlæg til projektleder Malene Ejlertsen på mejlertsen@hjerteforeningen.dk. Du kan læse mere om, hvordan du skal afregne her.

Afregning af jeres andet madværksted og frem

Madværkstedet skal indgå i lokalforeningens årsregnskab på linje med andre aktiviteter. Tovholderen afregner madværkstedet i samarbejde med lokalforeningens kasserer. I kan læse mere om, hvordan I skal afregne her.