Elsk hjertet kampagnen 2018

Elsk Hjertet
Elsk Hjertet er en af Hjerteforeningens årligt tilbagevendende kampagner, som i 2018 kører for 12. gang over hele landet.

Kampagnen sætter fokus på hjerte-kar-sygdomme blandt kvinder ved blandt andet at måle kvinders blodtryk i Matas samt salg af armbånd.  Det er Hjerteforeningens lokalforeninger, som står for at afholde lokale arrangementer i kampagnen, og de lokale aktiviteter bliver understøttet af kommunikations- og marketingtiltag fra Hjerteforeningens administration.

Kampagnen bliver i år rullet ud på TV, Facebook, Instagram og lignede sociale medier samt gennem bloggere.

De indsamlede midler fra Elsk Hjertet kampagnen går til forskning i kvinders hjerter og behandling af hjerte-kar-sygdom blandt kvinder.

Hvornår kører kampagnen?
13. august til 30. september

Materialer
Du kan bestille kampagne-materialer ved at sende en mail til llindquist@hjerteforeningen.dk.

Pressemeddelelse
Til brug ved kampagnen udarbejder vi en lokal pressemeddelelse, som kan downloades herunder.

Pressemeddelse til blodtryk i Matas

Læs mere om kampagnen

Elskhjertet.dk  kan du læse mere om kampagnen.

Husk at medbringe dette skema til registrering af blodtryk:
Årets blodtryksskema kan du downloade her