Nytårsmarch

Hjerteforeningens lokalforeninger arrangerer flere steder Nytårsmarcher på årets første dag. Konceptet er ganske enkelt det: Man lægger en passende – og gerne smuk – rute på ca. 5 km og sørger så for, at der via lokalpressen, hjemmesiden eller mail til medlemmerne bliver meldt ud om mødetid og sted.

Hjerteforeningen ønsker at udbrede denne aktivitet til flere steder i landet, da den sender et godt signal om, at motion for hele familien er vigtig. Samtidig er årets første dag et godt tidspunkt at få synlighed i pressen, da der ofte ikke sker så meget andet på denne dag.

Flere steder i landet har man udviklet flotte traditioner for denne aktivitet med op til mere end tusinde deltagere. Mange steder sørger man lokalt endvidere for, at der efter gåturen er lidt sponseret forplejning.

Pressemeddelelse

Hvert år lægger vi en skabelon til pressemeddelelse op, som I kan tilrette og bruge lokalt. Klik her for link til siden, hvor skabelonen til pressemeddelelsen lægges op