<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Hjertegalla 2020

Hjertegalla 2020– Vi håber du vil se med

Lørdag den 22. august er Hjertegalla, med flere måneders corona-forsinkelse, klar på skærmen kl. 20:55 på TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY.
Indsamlingsshowet til fordel for hjertesagen bliver den kendte blanding af personlige beretninger, interviews og musik fra en række kendte kunstnere.
Undervejs kan du også deltage i en række lotterier med store præmier i form af fire biler fra Kia til en samlet værdi af over en million kroner.

Du kan bl.a. glæde dig til at opleve kendte danskere, som Bodil Jørgensen og Britt Bendixen fortælle om deres oplevelser med hjerte-sygdom inde på livet.
Du kan høre mere om Hjerteforeningens livsvigtige indsatser og så kan du glæde dig til at høre musik fra kunstnere som Medina, Hanne Boel og NOAH.

Årets hjerteredder 2020 skal også kåres og i år står valget mellem Michaela, der reddede sin mor – Benjamin og Louise, der reddede Leif på åbent vand – samt de seks svømmeveninder, der reddede Berit en kold oktoberdag.

Årets værter er alle nye – men kendte ansigter - og vi er stolte af at kunne præsentere Michèle Bellaiche, Jes Doph-Petersen (udskifter Jesper Steinmetz) og Christian Degn i front for årets show.