ECCO Walkathon

ECCO Walkathon2

Når tusinde fødder giver ECCO i Hjerteforeningen
ECCO Walkathon støtter både Hjerteforeningens forskningsarbejde og vores mission om at få flere til at gå hver dag. ECCO Walkathon bygger på, at deltagerne “går penge ind med fødderne” på en fastlagt rute på enten seks eller ti kilometer. For hver kilometer deltagerne går, donerer ECCO 7,50 kr. til en god sag.

ECCO Walkathon 2017
I år kan du gå i København (10/9), Odense (23/9), Aalborg (30/9) og Kolding (14/10).

Læs mere om årets ruter her og tilmeld dig her

Som frivillige har vi brug for dig i de fire byer
I København har vi brug for 20 frivillige til at stå ude på selve ruterne samt i vores telt til at tage blodtryk.

I Kolding, Ålborg og Odense har vi brug for frivillige til at stå i vores stand og måleblodtryk, sælge merchandise og generelt tale med folk, der kommer forbi.

Er du interesseret i at deltage så send en mail til mhattens@hjerteforeningen.dk

ECCO Walkathon’s historie
I år kan deltagerne selv vælge, om pengene skal gå til et ECCO Legat til Hjerteforeningens forebyggende aktiviteter eller SOS Børnebyerne i Cambodja.
Siden ECCO Walkathon startede, har mere end 470.000 deltagere “gået penge ind” i hele verden. Sammen har de gået hvad der svarer til 10 gange rundt om kloden og indsamlet 31 millioner kr. til en række velgørende formål. Alene i 2015 blev der i Danmark doneret 1.4 mil. kr.

#justwalk