<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Frederikshavn

FRIVILLIG

Skrevet onsdag d. 17. februar 2016

Har du lyst til at være frivillig i Hjerteforeningen, så kontakt Formanden på:

[email protected]

som også kan fortælle mere om arbejdet i lokalkomiteen. Som frivillig får du oplevelser og glæde ved at løse opgaver i et fællesskab, tilfredsstillelsens ved at gøre en indsats og personlige kvalifikationer gennem kurser, foredrag og lærerige oplevelser.

Du kan altid sige nej til opgaver, som du ikke har lyst eller kvalifikationer til at påtage dig.

Deltag med specifikke opgaver og kun det, ingenbestyrelses arbejde og andre forpligtigelser.

Det kunne være som tovholder på  enkelte arrangementer og områder eller en mindre gruppe : Arbejd kun med det der har din interesse og gør det til dit personlige projekt. Som f.eks. Hjertestien – Hjertecafe – Blodtryksmåling – enkeltstående arrangementer. Lokalområde repræsentanter m.m.

Har du gode ideer til arrangementer eller andet , hører vi også gerne fra dig.