Cykelklassikeren – ETAPE 1: Bro-etapen

Glæd dig til at deltage i forsommerens store nye cykelklassiker Tour de HjerteBRO, hvor vi sammen danner et cykelhold, som gennem tre etaper cykler byen tynd.

Denne TOUR er arrangeret af de lokale Hjerteforeninger i København og på Frederiksberg i vores fælles samarbejde, som hedder HjerteBROEN.

Touren er for alle uanset formniveauet og vi spurter ikke undervejs, da vi kun kan vinde ved at ”stå” sammen i HjerteBROEN.

Har du lyst til at læse mere så klik på løbsfolderen herunder.

Både i folderen og herunder er der links til din tilmelding til årets Tour de HjerteBRO – og du kan også læse en beskrivelse af etapen på tilmeldingssiden.

Link til folder: Klik HER
Hvis linket ikke virker, kan du kopiere denne adresse til dit eget browser-vindue og på den måde åbne folderen:

Hvis du klikker på linkene herunder, kan du både læse om de enkelte ture og tilmelde dig.

ETAPE 1: Bro-etapen: Klik HER

ETAPE 2: Konge-etapen: Klik HER

ETAPE 3: By-etapen: Klik HER

Vi glæder os til at ”toure” derud – sammen!

Med hjertelig hilsen

HjerteBROEN