Invitation til generalforsamling 2021

Skrevet onsdag d. 10. februar 2021

Kære medlem af Hjerteforeningen i Frederiksberg

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere dig til at deltage i den årlige generalforsamling i Hjerteforeningen Frederiksberg

onsdag den 10. marts kl. 16

På grund af COVID-19 gennemfører vi generalforsamlingen som et elektronisk møde (Zoom), så vi sikrer, at vi ikke bidrager til smittespredning og derved passer på de særlige risikogrupper. Selve generalforsamlingen vil i princippet forløbe som altid med flg. dagsordenpunkter:

2. Bestyrelsens beretning
  3. Bestyrelsen fremlægger regnskab til orientering
  4. Behandling af indkomne forslag
  5. Valg af bestyrelse
  6. Eventuelt

Indkomne forslag til generalforsamlingen skal sendes til bestyrelsen senest 2 uger før afholdelse.

Det er kun medlemmer af Hjerteforeningen, der kan stille op til bestyrelsen og stemme.

Ønsker du at deltage i generalforsamlingen skal du tilmelde dig ved at sende en mail til frederiksberg@hjerteforening.dk eller ved at ringe til formand Ole Cordtz på 40 33 63 63

Vi glæder os til at se dig på skærmen.

Hjertelige hilsner

Hjerteforeningen Frederiksberg