<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Nytårsmarchen 2018 blev en stor succes med 280 deltagere

Skrevet mandag d. 8. januar 2018

 

 

 

Søndag den 7 januar 2018 afholdt Hjerteforeningen Fredensborg den traditionsrige Nytårsmarch i Fredensborg Slotspark, som blev en stor succes med 280 deltagere, næsten det dobbelte antal af sidste års Nytårsmarch med ca 150 deltager. Det var dejligt at se mange yngre også med børn. Rammerne var også ideelle, lige under frysepunktet, solen skinnede fra en blå skyfri himmel og vindstille.

Alle deletagere var i højt humør og udtrykte, at det havde været en smuk og dejlig tur. Efter Nytårsmarchen ønskede deltagerne hinanden godt Nytår med et lille glas champagne og et stykke kransekage, som  var sponsoreret af SuperBrugsen Fredensborg.

Tak for den store tilslutning