<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1
Hjerteforeningen Favrskov

Vi gentager succes ‘en med vores julekoncert

Skrevet lørdag d. 10. februar 2024

I 2023 arrangerede vi en julekoncert sammen med Kirken i Hinnerup. I år afholdes koncerten den 1. december kl. 16.00 i Haldum Kirke med deltagelse af Favrskov Lungekor og gode muligheder for at synge med på julens melodier. Organist er David Schmidt.
Davids imponerende cv er her:

David Peter Schmidt (f. 1983) er solist-uddannet organist fra Universität der Künste (Berlin), hvor han studerede hos prof. Paolo Crivellaro og prof. Leo van Doeselaar, der bl.a. ledte til debutkoncert fra Berliner Dom.

David har diplomeksamen fra Det Jyske Musikkonservatorium (Århus) og har desuden studeret ved Royal College of Music (London) hos Margaret Phillips, mens han sideløbende var organist ved Den Danske Kirke i London.

April 2009 modtog han Sonnings musiklegat og spillede i den forbindelse til en tv-transmitteret koncert i DRs gamle koncertsal.

David har i en årrække været ansat ved Århus Domkirke og virker nu som folkeskolelærer, kirkemusiker ved Sct. Pauls Kirke (Århus) og koncert-organist.

David er en efterspurgt akkompagnatør, repetitør og solist. Foruden talrige koncerter i Danmark har han ved flere lejligheder givet koncert i udlandet, bl.a. som solist ved Schweiz’ internationale Orgelfestival, Magadino.