Foredrag: Naturvejledning

Skrevet mandag d. 11. april 2022

Naturvejledning – hvad er det egentlig, hvad laver en naturvejleder, og hvordan ser naturvejledningen ud i dagens Danmark?

Med udgangspunkt i Trente Mølle vil naturvejleder Leif Sørensen fortælle om, hvad der sker på Trente Mølle, og de mange andre steder, som Trente Mølle driver.

Naturvejleder Leif Sørensen, som har været på Trente Mølle godt 20 år, vil krydre foredraget med masser af billeder og anekdoter fra fortid, nutid og fremtid.

Børn, shelter, kurser, øhavet, svampe, vild mad, insekter og snaps er helt sikkert emner, vi kommer omkring, og mon der ikke også bliver plads til et par gode grin, et par levende dyr, og lidt aktuelt fra naturen.

Foredraget afholdes i et lokale på Trente Mølle.

Såvel medlemmer som ikke medlemmer er velkomne, og foredraget er gratis.

Hjerteforeningen byder på kaffe/the og kage.

Tilmelding efter ’’først til mølle’’ princippet, senest tirsdag d. 19. april 2022 til Helle på tlf. 25302102

Tid:
Torsdag d. 21. april 2022, kl. 15 – 17

Sted:
Trente Mølle
Trentevej 7
5672 Broby

Hjerteforeningen Faaborg-Midtfyn

Vi følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens og Hjerteforeningens aktuelle råd og regler