Naturens Dag

Skrevet tirsdag d. 31. august 2021

Hjerteforeningen og Danmarks Naturfredningsforening tilbyder i fællesskab en travetur i det varierede naturområde Tarup-Davinde.

Landskabet vi skal gå i er formet af mange års råstofudgravning, hvorved der er opstået mange søer, tørre overdrev, hegn og små skove, der giver mulighed for et rigt fugleliv og en varieret plantevækst.

Der vil blive små stop under vejs, hvor tidligere naturvejleder i Naturskolen Tarup-Davinde, og nuværende bestyrelsesmedlem i Danmarks Naturfredningsforening Faaborg-Midtfyn, Elsebeth Pedersen, bl.a. fortæller om, hvordan isen under sidste istid formede landskabet, og hvad der siden er sket i forbindelse med grusgravningen.

Under turen byder Hjerteforeningen Faaborg-Midtfyn på en forfriskning.

Turen vil være ca. 6 km. ad snoede grusstier, og således ikke egnet for gangbesværede.

Alle er velkommen og turen er gratis.

Tid:
Tirsdag d. 7. september 2021, kl. 10 til ca.12