<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Hjertecafe 14.03.2019

Skrevet lørdag d. 2. marts 2019

Grin, gråd og gaffatape – 818 kilometer på Caminoen

Foredraget ”Grin, gråd og gaffatape” er 818 kilometer i øjenhøjde. Det er spænding, alvor og sjov. Fortællinger med glimt i øjet om herberger og vabler, stive stænger og borrelia-knæ. Om familiefejder og menneskemøder. Med foredraget om Lene Theills oplevelser fra turen får rejselystne tilhørere masser af inspiration, og de, der allerede har planlagt en Caminotur, bliver klædt optimalt på til turen.

Foredraget handler om hendes vandring på den franske Camino fra Saint-Jean-Pied-de-Port til Santiago de Compostela. Tilhørere følger Lene i sne, regn, mudder og ubarmhjertig sol. Op og ned ad bjerge, …ad grusveje og på toppede brosten. Hun fortæller om, hvordan hun mærker, hvordan hendes krop først bliver svækket – og med tiden stærkere. Mærker stoltheden over at have overvundet fire års uopdaget Borrelia. Lene fortæller om, hvordan hun undervejs møder mennesker fra hele verden og deler både egne og andres livshistorier med jer ledsaget af humor, holdninger og moden indsigt. I møder knudemanden og snakkehovedet, udstyrsfreaken, den brasilianske prins og mange andre.

Citat fra bogen ”Grin, gråd og gaffatape”:

”Tænk, at det er mindre end et år siden, at jeg var mest syg. Lige før påske blev det så slemt med min krop, at jeg fik gigtfeber. Dengang ville det have været nemmere at blive liggende i sengen. Jeg græder igen. Jeg får tanken, at jeg måske først nu lukker op for den oplevelse, det var, at være så skide bange.”

Som tilhører får du samtidig et ærligt indblik i, hvordan hun på turen også møder sig selv. Glemte tanker, oplevelser og følelser dukker op i vandringens monotoni. Alle følelserne vil ud, og det kommer de, og hun deler det hele med mine tilhørere, åbent og usentimentalt. Lene deler også gerne ud af praktiske tips til inspiration for dem, der selv drømmer om at komme ud og vandre langt.

Kulturhuset Egedalcentret (det gamle Stenløse rådhus)

14.03.2019  kl.1900

Foredraget er gratis men tilmeld venligst på: egedal@hjerteforeningen.dk

Vel mødt

bestyrelsen