Træning igen fra lørdag d. 25.04

Skrevet onsdag d. 22. april 2020

Kære løbere i Hjerteforeningens Motionsklub

Træningen kan genoptages 🙂

Hjerteforeningen har åbnet op for at vi igen kan begynde at løbe sammen ” hver for sig ”

Vi skal selvfølgelig sørge for at de generelle krav og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne overholdes. Det indebærer blandt andet:

At man ikke må samles flere end 10 personer

At man skal holde en afstand på 2 meter til andre personer

At man er særlig opmærksom på håndhygiejne – brug håndsprit, hvis der ikke er mulighed for at vaske hænder med vand og sæbe

At host eller nys sker i albuen eller i et papirlommetørklæde

At man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som for eksempel feber, hoste, muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.

Vær opmærksom på de særlige risikogrupper som defineret af Sundhedsstyrelsen.

Hvis der i forbindelse med træning og brug af faciliteter benyttes rekvisitter (fx ketsjer eller golfkøller), anbefales det, at der så vidt muligt benyttes personlige rekvisitter. Hvis det ikke er muligt, skal der være særskilt opmærksomhed på rengøring af fælles kontaktflader, hver gang en person afslutter brugen af en rekvisit.

Udendørsaktiviteten bør foregå i mindre grupper.(Max 10 personer)

Vi vil starte på den almindelige træning igen fra på lørdag d. 25 april 2020.

Trænerkalender/hjemmesiden bliver opdateret med den kommende træning

Hilsen Frits Bogdahn

Bestyrelsen Dyrehavens motionsklub