• Ingen blå træner om lørdagen kl 14.30.

Trænergruppen for blåt hold har besluttet, at vi fra 1. juli og fremad ikke stiller med en træner om lørdagen kl 14.30. Baggrunden er at tilslutningen længe har været meget lav. Sidst i oktober vurderer vi igen, om ændringen skal fastholdes. Indtil da henviser vi til lilla hold, som løber om lørdagen 09.30 – 11.00.

Skrevet mandag d. 28. juni 2021

• Blåt og lilla igen fra Fortunen

Lilla og blåt hold starter fra mandag d. 25. maj igen fra Fortunen. Baggrunden er, at vi nu må forsamles op til 100 personer.

Skrevet søndag d. 23. maj 2021

• Grønt fra Hjortekær på onsdage

Grønt hold starter fra Hjortekær om onsdagen kl 18.00. Første gang onsdag d. 31.03.2021. Knud er fast grøn træner på onsdage. Med start fra P-pladsen ved Hjortekær er der mulighed for ruter nord for Eremitagesletten.

Skrevet fredag d. 26. marts 2021

• Referat fra generalforsamling 4. marts

Torsdag d. 4. marts kl 19.30 afholdt vi generalforsamling i løbeklubben. Generalforsamlingen blev afholdt via Skype over internettet. Herunder referat fra generalforsamlingen: Referat HJM 2021 Og herunder bestyrelsens beretning: Formandsberetning HJM 2021

Skrevet tirsdag d. 9. marts 2021

• Gåhold onsdag kl 18.00

For de gå-glade er der nu også mulighed for at gå en tur om onsdagen 18.00 – 19.00. Det har ellers i den seneste tid kun været muligt at gå med gå- holdet lørdag kl 14.30, men nu er der altså en lille gruppe, som også går onsdag aften.

Skrevet lørdag d. 5. maj 2018

• Træner ABC

Bestyrelsen og trænergrupperne har aftalt, at vi stræber efter at følge de forskrifter, der er formuleret i vedhæftede “Træner ABC”. Vi er dog kun mennesker og stiller frivilligt og ulønnet op. Vi er også til at tale med, specielt hvis alle holder en god tone. Træner ABC

Skrevet onsdag d. 7. december 2016

• Træn med os i Dyrehaven

I Hjerteforeningens Motionsklub Dyrehaven kan du løbetræne med andre i fantastiske omgivelser i og omkring Dyrehaven. Området byder på flade strækninger og kuperet terræn, hvor du har mulighed for at følge årstidernes skiften og dyrelivet på tæt hold. Mange opfatter Hjerteforeningen, som en patientforening for ældre mennesker med hjerteproblemer. Det gælder bestemt ikke for Motionsklub […]

Skrevet onsdag d. 21. oktober 2015

• Mød os på Facebook

Hjerteforeningens motionsklub har en lukket gruppe på Facebook. Spørg om medlemsskab af gruppen og få mulighed for at kommunikere med dine løbevenner om løst og fast. Link til Facebook-gruppen.

Skrevet søndag d. 28. december 2014

• Bliv medlem

Bliv medlem – husk at sætte hak ved Dyrehaven Motionsklub – eller tilmeld dig via din træner, så får træneren en gave 😉 Personligt medlemsskab: 220,- årligt Medlemsskab par: 335,- årligt.

Skrevet fredag d. 28. november 2014