<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Fodbold For Hjertet

Skrevet fredag d. 7. august 2020

Nu starter Fodbold For Hjertet igen op – og så er der atter rig mulighed for motion, der på én og samme tid er sjov, social og sund, og ja, faktisk en rigtig god medicin for hjertet.

Fodbold For Hjertet er motionsfodbold som kan spilles af alle uanset niveau. Du behøver altså ikke tænke på, om du tidligere har spillet fodbold, eller om du er helt ny på banen, om du har lidt skavanker eller måske lidt på sidebenene. Motionsfodbold er for alle, og bidrager med fællesskab, frisk luft, et godt grin og gode sundhedseffekter til både nybegynderen og den erfarne boldspiller.

Træningen er både skånsom og ’Coronavenlig’, da der ikke indgår kropskontakt, men vi i stedet går op i styrke, kondition og leg med bolden i den friske luft.

Tilmed viser forskningen viser, at motionsfodboldtræningen er en effektiv og bredspektret forebyggelse og behandling af livsstilssygdomme, så som type 2 diabetes og hjertekarsygdomme. I dag er det dokumenteret, at motionsfodbold kan give et stærkere hjerte, lavere kolesteroltal, et markant bedre kondital samt vægttab. Fodbold er også en effektiv behandling af forhøjet blodtryk, og i nogle tilfælde vil man kunne erstatte pillerne med fodbold.

Vi vil ha’ dig med på holdet!

Fodbold For Hjertet-spillerne leder efter nye holdkammerater, som har lyst til at blive en del af et hyggeligt fællesskab, hvor 3. halvleg og det sociale samvær er en vigtig del af træningen. Lyder det som noget for dig, så kan du kontakte:

BK Skjold (Københavns Kommune)
Træning: Tirsdage kl. 10.00-11.00
Kontakt: Jan Sørensen
31 90 49 56
OBS: Opstart 25. august 2020