Hjerteforeningen København K/Ø

Webinar: Pacemaker – årsager, teknologien og typiske bekymringer

Hjerteforeningen inviterer til Webinar

Dette webinar henvender sig til dig, som ønsker mere viden om en pacemaker og de bekymringer der kan følge med. Du vil blive præsenteret for en bred viden om pacemakere – fra årsager til anlæggelse, teknikken omkring en pacemaker til de bekymringer der kan følge med, når man lever med en pacemaker.

Din underviser er:
Jeanne Dahl Priess, Overbioanalytiker,
Pacemakerklinikken, Herlev og Gentofte Hospital

Det er gratis at deltage og pladserne tildeles efter ‘først til mølle’-princippet.

Klik på linket for at tilmelde dig: 9. feb. kl. 10.00-11.00
Klik på linket for at tilmelde dig: 13.marts kl. 16.00-17.00

Hvad er et “webinar”?
Et webinar er en online undervisning, hvor du møder underviseren på din egen computerskærm hjemme i stuen. Computeren er populært sagt dit kursuslokale. Du kan se og høre underviseren, se plancher og slides på din skærm, og du kan løbende stille skriftlige spørgsmål til underviseren. Det kræver ingen særlige IT-kundskaber at deltage, du skal blot have adgang til en computer eller tablet med internetgang og lyd.

Se eller gense tidligere afholdte webinarer. Klik HER

Online-kursus v. Hjerteforeningen