Webinar – “Bevar livsglæden”

Hjerteforeningen inviterer til webinaret:

Bevar livsglæden: Tanker og følelsesmæssige reaktioner ved hjertesygdom

Webinaret afholdes af os:
Sidsel Grove og Tania Boriths Lund Pedersen
Hjerteforeningens psykologer

Hvis du oplever at få nye følelser og tanker efter, at du er blevet ramt af en hjerte-kar-sygdom, så er du ikke alene.

Formålet med dette webinar er at give dig viden om, hvilke tanker og følelsesmæssige reaktioner livet med hjertesygdom kan medføre samt præsentere dig for redskaber til at håndtere dem. Vi præsenterer dig for viden om de mest almindelige reaktioner, der kan opstå i tiden efter, man får en hjertesygdom. Du vil også høre om nogle af de mere alvorlige reaktioner som angst og depression. Til sidst vil vi kigge på, hvad du selv kan gøre for at bevare livsglæden, og du får viden om, hvor du kan få hjælp.

Undervejs kan du stille spørgsmål til os, og du har mulighed for at bidrage med dine egne erfaringer og refleksioner.

Dette webinar er målrettet personer, som er nye med hjertesygdom, men andre, der ønsker viden om området, er også meget velkomne.

Det er gratis at deltage.

Klik på den ønskede dato for at tilmelde dig
3. marts 2021 kl. 10.00 – 11.00
24. marts 2021 kl. 16.00 – 17.00

På vegne af Hjerteforeningen, ønsker vi dig og din familie et godt og lykkebringende nytår