Webinar: Hvordan har du det egentlig som pårørende til en hjertesyg?

Hjerteforeningen inviterer til Webinar.

Endnu en gang blev pladserne revet væk til vores sidste webinar af samme navn. Dérfor åbner vi nu igen op for tilmelding til et webinar for pårørende.

Webinaret afholdes af:
Hjerteforeningens psykolog Tania Lund Petersen
d. 14. juni kl. 16.30 – 18.00

Webinaret henvender sig sig til dig, der har hjertesygdom tæt inde på livet, fordi en af dine kære er hjertesyg. På webinaret får du viden om nogle af de naturlige følelser og reaktioner, man kan opleve som pårørende til en hjertesyg. Du vil få inspiration og gode råd til selv at løfte og bevare din egen livskvalitet og til at styrke din relation til den hjertesyge.

Webinaret bliver faciliteret af Hjerteforeningens psykolog Tania Lund Pedersen, som har en bred erfaring med forskellige former for rådgivningsarbejde. Tania er desuden rådgiver på Hjertelinjen, hvor hun vejleder og rådgiver både patienter og pårørende.

Det er gratis at deltage og pladserne tildeles efter ‘først til mølle’-princippet.

Tilmeld dig her:

I hjermmet ved computeren