Hjerteforeningen København K/Ø

Hjertecafé med foredrag: Hjertesvigt

Kom og hør et oplæg af Niels D. Olesen, som er læge på afdeling for Hjertesygdomme på Rigshospitalet.

Han vil fortælle hvad hjertesvigt er, og beskrive hvordan det kan behandles. Hjertesvigt er en farlig sygdom hvor hjertets evne til at pumpe blodet rundt er nedsat.

Symptomerne er åndenød, træthed og hævelse af benene. Behandlingen består  af flere slags medicin, og forskellige apparater kan nogle gange også afhjælpe sygdommen.

Hvis du eller dine pårørende gerne vil vide mere om hjertesvigt, er dette foredrag måske noget for dig.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Alle er velkomne og arrangementet er gratis.

Lokalforeningen byder på kaffe og frugt/kage.

Hjertecaféen på Østerbro er et månedligt mødested for borgere med hjerte-kar-sygdomme eller pårørende til hjertesyge. Der er mulighed for at få udbredt kendskabet til sygdommen og hvordan den kan håndteres samt udveksle erfaringer med hinanden.

Nabo Østerbro
Odensegade 5