<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Hjerteforeningen København K/Ø

En cykeltur i Dyrehaven

Arrangementet er en aktivitet fra HjerteBRO-samarbejdet  (Lokale hjerteforeninger i København og Frederiksberg).

Beskrivelse:
Vi mødes på Klampenborg station kl. 12.00.
Når alle er samlet kører vi op til Eremitageslottet og nyder udsigten ned over sletten og Øresund; til den anden side kan man se græssende dyr og golfbanen.
Vores medbragte madpakker og drikkevarer indtages og efter ca. ½ times pause kører vi videre rundt på ruten i Dyrehaven og ender ved Bakken, hvor hjerteforeningen byder på kaffe og kage ved Peter Liep`s Hus. Se kort over ruten længere nede på siden. Længden på turen er ca. 12 km.

Hjemtur med S-tog fra Klampenborg? Hvis i stadig har mere energi, måske for egen pedalkraft. Vejret kan vi ikke garantere er fint – i tilfælde af regnvejr må vi desværre aflyse. Medbring selv drikkevarer – kolde og/eller varme – som nydes undervejs.

Tovholder på arrangementet er Lokalforening København N/NV og fra bestyrelsen deltager 2 medlemmer, nemlig Gita og Niels.

Der vil der være én, der kører først (og som har gennemkørt turen nogle gange inden i ugen op til vores cykeltur) og én, der danner (næsten) bagtrop.

Der er plads til 20 deltagere og du kan tilmelde dig via dette link:
https://kurser.hjertemotion.dk/kurser_tilmeld.aspx?id=71

 

Hvis du ønsker mere information før turen, kan vi varmt anbefale den hjemmeside, som hedder ”Kend København” (hovedstadshistorie.dk), hvor du simpelthen kan slå (næsten) alt op om vores hovedstad og nærmeste omegn.
Prøv for eksempel dette LINK: http://www.hovedstadshistorie.dk/lyngbytaarbaek/jaegersborg-dyrehave/eremitageslottet/

Vi glæder os meget til vi mødes til en skøn dag og cykeltur.

Med venlig hilsen
Gita og Niels

Kort over ruten:

 

Praktiske oplysninger

Sted
Mødested: Klampenborg station