Motionstur med Hjerteforeningen i Brønderslev/Dronninglund til Egholm

Skrevet lørdag d. 3. juli 2021

Motionstur med Hjerteforeningen i Brønderslev/Dronninglund til Egholm

Vi har et tilbud til dig, der er medlem af Hjerteforeningen og ikke har kunnet komme til hjertemotion eller snart skal deltage i hjertemotion, og til dig, der har gået på vores hjertestier i Dronninglund og Brønderslev i coronatiden. Du må gerne tage din ægtefælle med.

Vi får en fysioterapeut til at planlægge motion, der passer til alle, når vi er kommet over på øen.

Motionsturen foregår onsdag den 18. august.

Vi mødes kl. 10 ved færgen til Egholm – du skal selv sørge for transport til færgen.

På Egholm går vi tur med fysioterapeuten med indlagt motion og mange pauser, herunder spisepause.

Vi sørger for en sandwich og drikkelse til frokost

Det er gratis for medlemmer af Hjerteforeningen. Det koster 75 kroner for ikke medlemmer.

Turen forventes at slutte kl. 15 på Egholm, hvor man hver især selv sørger for hjemtransport.

Tilmelding: Send en mail til annijensensmail@gmail.com

1. med angivelse af antal deltagere samt navn, adresse og telefonnummer

2. om du/I er medlem af Hjerteforeningen senest den 11. august af hensyn til bestilling af sandwich.

3. Hvis du/I ikke er medlem af Hjerteforeningen sendes 75 kr/person med MobilePay til 30 54 61 53 ved tilmelding.

Anni Jensen

Formand for Hjerteforeningen Brønderslev/Dronninglund