Bent stopper i bestyrelsen

Skrevet fredag d. 7. august 2020

Bent Andersen er desværre nødt til at stoppe i bestyrelsen for Hjerteforeningen i Brønderslev på grund af sygdom.

Vi vil gerne sige ham tak for samarbejdet. Han har bl.a. været tovholder på hjertemotion under Hjerteforeningen i Sundhedshuset i Brønderslev. Et job, han har taget meget alvorligt. Han lavede kaffe og kom med frugt til det hyggelige samvær efter motionen, og han havde altid en frisk bemærkning til deltagerne. De vil savne ham.

Sammen med sin kone, Lene, var han altid klar med hjemmelavet pålæg til kaffepausen til en foredragsaften, samt planlægning af cykelture og opsætning af skilte. Vi vil også savne ham i bestyrelsen.

Bestyrelsen vil sige mange tak for et godt samarbejde og ønske rigtig god bedring.

Anni Jensen