Aktiviteter aflyst frem til 2. juni 2020

Skrevet fredag d. 27. marts 2020

I Hjerteforeningen følger vi løbende udviklingen vedrørende Corona virus i Danmark og de forholdsregler, myndighederne anbefaler.
I Hjerteforeningen har vi et særligt og stort ansvar overfor både hjertepatienterne og sundhedsmyndighedernes mulighed for at håndtere denne meget specielle og kritiske situation.
Et ansvar vi selvfølgelig tager – og tager meget alvorligt.
Frem til den 2. juni gennemfører Hjerteforeningen ikke aktiviteter og arrangementer, der enten er målrettet hjertepatienter, eller hvor både hjertepatienter og andre borgere tænkes at deltage.
Konkret betyder det, at alle lokale aktiviteter aflyses frem til og med pinse. Det vil sige fx:
Patientstøtter på hospitaler
Giv Liv instruktørkurser
Giv Liv – 30 minutters introduktion til livreddende førstehjælp
Hjertemotion
Hjertecaféer
Børnebørnenes madværksteder
Generalforsamlinger i lokalforeninger og klubber
Bestyrelsesmøder
Blodtryksmålinger
MediYoga
Andre lokale aktiviteter (udflugter, svømmehold, sociale aktiviteter mm.)
Der kommer løbende opdateringer på www.hjerteforeningen.dk/corona, som vil være omdrejningspunkt for al information.
Har du konkrete spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på Hjertelinjen 70 25 00 00
Hjerteforeningen Brønderslev