Hjerteforeningen Bornholm

HJERTEMOTION !

Skrevet onsdag d. 4. august 2021

TIL MEDLEMMER AF HJERTEFORENING BORNHOLM.

AOF Bornholm tilbyder Hjertemotion  med tilskud fra  Hjerteforeningen på Bornholm.
Træningen foregår med en underviser, som har kendskab til de udfordringer og begrænsninger for den der vil dyrke hjertemotion.
Hjertemotion er for alle der ønsker at forebygge en hjertesygdom, eller som allerede har en hjertesygdom og ønsker at være aktiv i det daglige.
Til brug for hjertemotion vil der være øvelser i salen eller på græsplænen hvis vejret tillader det med f.eks. pulstræning med løb og boldspil,

Måtteøvelser samt muskeltræning med vægte og elastikker.
Medlemmer af Hjerteforeningen får rabat på 250 kr. Husk at vælge korrekt kategori. Medlemsskab vil blive bekræftet af Hjerteforeningen efter tilmelding.

Nu er vi klare til at tilbyde Hjertemotion igen. Allerede tirsdag d. 17. august 2021 kl. 17.00 vil Mette Lauridsen stå klar i gymnastiksalen på Vestermarie skole

til at modtage dig igen. Hvis vejret tillader det så kan det måske også foregå uden for, så hav gerne fodtøj med til både ude og inde.

Du finder kurset på følgende link Hjertemotion (aof.dk). Ved medlemskab af Hjerteforeningen så vælger du priskategori Hjerteforening rabat.

COVID-19 restriktioner skal selvfølgelig overholdes så håndsprit benyttes og vaccinepas eller coronatest skal kunne fremvises.

Vi håber, at I får en herlig tid sammen med Mette. 😊