AFLYST P.G.A. Covid-19 Håb, alvorlig sygdom og livskvalitet

Skrevet tirsdag d. 4. august 2020

Dette arrangement må vi desværre aflyse da hjerteforeningen fra centralt hold  har besluttet at det ikke er forsvarligt at afholde sådanne arrangementer

eller andre former for foredrag / cafeer indendørs i forhold til covid-19

Dette gøres naturligvis for at vi alle kan passe på hinanden,  så hjerteforeningen Bornholm er ikke medarrangør på dette foredrag.

Torsdag den 1. oktober, kl. 19.00 i Åkirkebyhallernes mødelokaler 1 og 2.
Med Niels Christian Hvidt, der er theol. Dr., professor i eksistentiel og åndelig omsorg: tro, håb, mening og videnskab.

I kirken møder vi præsen, der giver tro og håb; på hospitalet møder vi lægen, der repræsenterer videnskab. I aftenens foredrag kloner vi de to.
Kan tro og videnskab berige hinanden?
Kan tro flytte bjerge, så mennesker med en trospraksis har lavere sygdomsrisici og lever længere med flere ressourcer?
Og hvordan kan vi som patienter forkusere på ekstentielle og åndelige behov, når sygdommen rammer os?
I hverdagen spiller religion en mindre rolle for mange. Over 70 % af befolkningen kalder sig alligevel “troende”, en “hviletro”, der bliver aktiveret ved alvorlig sygdom.

Niels Christian Hvidt vil belyse forholdet mellem tro og helbred.

Pris pr. person kr. 55,00- inkl. kaffe og kage.

Tilmelding senest d. 27. september til Kirsten Sommer Nielsen mail: sommernielsen@live.dk tlf.: 24851635

Arr.: Kræftens Bekæmpelse i samarbejde med Hjerteforeningen og Ældre Sagen.

Åkirkebyhallerne,

Grønningen 3